IMPREMTA ÒFSET I DIGITAL A BARCELONA

Especialitzats en impressió òfset i digital d’alta gamma, ens agrada imprimir allò que acabarà essent un objecte que aporta valor i emociona.

 

Des de 1964 gaudim amb el nostre ofici, mantenint l’esperit de la tradició de la matèria impresa, per oferir-vos la més alta qualitat d’impressió i una àmplia gamma d’acabats per conferir als vostres projectes gràfics.

Des de 1964, Agpograf ha estat al cor de la impressió artística i cultural.

 

Tenim la més avançada tecnologia d’impressió del sector, però és el coneixement i la passió del nostre equip el que fa que institucions, artistes, marques i agències d’arreu del món confiïn en nosaltres.

 

Ens apassiona imprimir els teus somnis.

PORTFOLI

EDITORIAL DREAMS

CORPORATE DREAMS

ENQUADERNACIONS I ACABATS

Oferim una gran varietat d’acabats i enquadernacions especials per donar un valor afegit als productes d’impressió.

La nostra sensibilitat al taller ens permet oferir les combinacions més inspiradores, així com assegurar una producció impecable, per més complex que sigui el projecte.

PRODUCTES

Garantim productes d’impremta de màxima qualitat tant en digital com en òfset. Selecciona el més adequat pel teu projecte i, si no trobes el que estàs buscant, ens pot demanar pressupost a mida. Ens adaptem a les teves necessitats!

Volem acompanyar-vos en els vostres projectes, i adaptar cada producte en funció de les teves necessitats.

TECNOLOGIA EXCLUSIVA

Apostem per la tecnologia d’impressió més avançada amb l’objectiu d’oferir les solucions gràfiques que més s’adapta als teus projectes.

IMPRESSIÓ CONVENCIONAL
I ESTOCÀSTICA

PARC DE MÀQUINES

Comptem amb un parc de màquines flexible i versàtil amb les darreres tecnologies del mercat per atendre qualsevol requeriment de màxima qualitat, servei i competitivitat.

HEIDELBERG XL 106 8P

8 COLORS + ACRÍLIC

75 x 106 cm

HEIDELBERG SX 102

2 COLORS

72 x 102 cm

HEIDELBERG SPEEDMASTER XL UV LED

8 COLORS

75 x 106 cm

HP INDIGO 760

33 x 48,2 cm

TENS UN SOMNI?

NOSALTRES L’IMPRIMIM!

CERTIFICACIONS

Creiem en els projectes impresos que segueixen el desenvolupament ecològic per crear una major harmonia entre la societat, la tecnologia i el medi ambient.

 

Les certificacions garanteixen un alt nivell de qualitat en els nostres processos i activitats.

Subscriu-te a la nostra newsletter

Estigues al dia de totes les nostres novetats en impressió i acabats especials d’impressió, la selecció dels nostres projectes destacats i molt més!