Aflote. Un tap de suro per una vida digna.

Foundawtion

Foundawtion és una organització sense ànim de lucre, creada per l’estudi d’arquitectura dawoffice, que actua en diferents àmbits pel desenvolupament social i mediambiental en les zones més desafavorides.

 

Entre les múltiples accions de l’organització podem trobar-hi Aflote, un projecte que sorgeix amb l’objectiu d’ajudar a la integració social i reduir l’impacte mediambiental.

 

Mitjançant el reciclatge dels taps de suro recollits en restaurants de Barcelona, la fundació genera ocupació per a persones de col·lectius desfavorits per ajudar a fer que aquests puguin tenir una vida digna. El suro és convertit en diferents objectes que es posen a la venda i que es troben disponibles a la web. Us animem a visitar aflote.org per descobrir aquestes autèntiques peces de disseny.

 

El nostre compromís social és ferm i per aquest motiu hem volgut col·laborar en el projecte assumint el cost total de la producció de la revista. Perquè amb petites accions de cada un de nosaltres, podem contribuir a crear una societat sense desigualtats.

Identitat gràfica
Morillas

Direcció artística
Ramón Úbeda

Especificacions

Papers
16 pàgines en Munken Print White 1.5 de 150 g. (Antalis) imprès a 4 + 4 tintes
4 pàgines encartades en Munken Print White 1.5 de 90 g. (Antalis) imprès a 1+1 (Pantone Blau 072)

Enquadernació
Relligat amb dues grapes

Categoria
Revistes
Etiquetes
Tintes Pantone, Enquadernació en grapa